banner

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 185 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
  Verze pro tisk

Problém se snímáním videa přes DTV 2000 H
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 08:43, 24 dub 2010 
Offline
Rychlokuk
Rychlokuk

Registrován: 08:38, 24 dub 2010
Příspěvky: 1
Dobrý den.Prosím o radu při snímání analogového videa z videokamery přes vstupy této karty.Snímaný obraz je zelený a bez zvuku.Přes jinou externí USB kartu není problém.Co je nutno nastavit v menu aby vše fungovalo bez problémů?
Předem díky za rady s pozdravem Padi.


Nahoru
 Profil  
 

Nelze nainstalovat karta...
PříspěvekNapsal: 12:48, 01 črc 2010 
Offline
Rychlokuk
Rychlokuk

Registrován: 12:44, 01 črc 2010
Příspěvky: 1
Dobrý den mám televizní kartu DTV2000 h a nejde mi nainstalovat.Když začnu s instalací napíše že "not supported" a pak něco a win 7.To znamena zekarta nepodporuje windows 7??Prosim poradte co mam delat.Dekuju


Nahoru
 Profil  
 

Re: Nelze nainstalovat karta...
PříspěvekNapsal: 15:36, 04 črc 2010 
Offline
admin
admin
Uživatelský avatar

Registrován: 13:40, 11 led 2006
Příspěvky: 1306
zima píše:
Dobrý den mám televizní kartu DTV2000 h a nejde mi nainstalovat.Když začnu s instalací napíše že "not supported" a pak něco a win 7.To znamena zekarta nepodporuje windows 7??Prosim poradte co mam delat.Dekuju
Dle oficiální tabulky podporovaných operačních systémů u Leadtek TV karet to vypadá, že DTV200H už bohužel pro Windows 7 není podporovaná.

Přikládám obrázek.


Přílohy:
vista_support.gif
vista_support.gif [ 50.69 KiB | Zobrazeno 5580 krát ]

_________________
CPU: Intel i7 2600K @4,5GHz & Noctua NH-D14 RAM: 16GB ADATA DDR3 1600MHz MB: ASUS Maximus IV Extreme-Z VGA: Gigabyte GTX580 HDD: SSD OCZ 120GB Vertex 2 + WD VelociRaptor WD1500HLFS + NAS Zvuk: X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Zdroj: Fortron Everest 700W Case: Cooler master HAF 932 Enh. Monitor: 24" LCD HP LP2465.
Photo: Nikon D90 se seťákem 18-105mm VR, telátko Nikkor 70-300 VR.
Nahoru
 Profil  
 

Re: Naladění DVB-T signálu
PříspěvekNapsal: 20:38, 31 črc 2010 
Uživatelský avatar
Ahoj, hodil jsem si do PC tuto kartu normal nainstaloval, připojil koax ale ať se snažím sebe víc digitální vysílání mi to nechytne, nenajde, prostě nic :(


Nahoru
  
 

Re: Naladění DVB-T signálu
PříspěvekNapsal: 10:36, 13 srp 2010 
Uživatelský avatar
Gloomy píše:
Ahoj, hodil jsem si do PC tuto kartu normal nainstaloval, připojil koax ale ať se snažím sebe víc digitální vysílání mi to nechytne, nenajde, prostě nic :(

Problém vyřešen ....


Nahoru
  
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 185 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron

Domovská stránka webu - Weblog na kukni.cz

XHTML validní fórum    CSS validní fórum

TOPlist