Mám skládaný PC. Po roce a nějakém měsíci jsem se rozhodl zbavit se balastu a nechal jsem si u firmy, která mně PC skládala, s formátovat disk a navýšit RAM s tím, že jsem měl problém i s TV kartou na kterou nešlo naladit digital. Dostal jsem výměnou kartu / níže uvedenou / a opět jsem na prog. WinFast PVR2 bez problému naladil analog. kanály kabelovky ke vší spokojenosti, ale to můj problém neřeší. Kabelovka draží a chci ji zrušit, přešel jsem na satelit, ale jako zálohu bych chtěl mít zajištěn digitální příjem TV na PC. Jako u předchozí TV karty však ani u této, při vyzkoušení řady pokojových antén, se mně nepodařilo dohledat žádný kanál, ani ve špatné kvalitě. Zkoušel jsem různé předvolby, ale nic. V prodejně kam jsem zašel moc neslibují i když jsou ochotni TV kartu odzkoušet. Kamarádi věci znalí prohlašují, že problém bude ve Vistach. Zkoušel jsem příjem digitalního vysíláni notebooku a signál zde je. Nejsem odborník, ale může někdo poradit těm co mi budou pomáhat při zprovoznění příjmu, nač se mají zaměřit ?

Dík za radu
Monitor: 24" LCD HP LP2465, TV kart WinFast PxDVR3200 H, prog.WinFast PVR2 v.2.0.3.7, ovl. 6.0.1012.27