NERVY MOJE!
Ted uz slusnost stranou,
nemam rad duchodce a zenske za volantem Jak ja je vidim, jak z 99% tohoto osazenstva za volantem vyjizdeji z parkoviste supermarketu nebo pri rizeni, tak bych vzdycky nejradeji brecel. Ted vysvetlim, co tim myslim... vcera jsem nakupoval u Kauflandu v Českém Těšíně a mel jsem pak velkou radost, kdyz jsem uvidel, ze nekdo mi sedrel zadni levy bok. Co myslite, kdopak asi ridil to druhe auto?
Nechci to hazet jen na zenskou populaci ridicek nebo duchodců, ale bohuzel je to tak, i dle mych pracktickych zkusenosti vim, ze je to zenskym fuk, jestli do neceho bouchnou...
Tak jako nedavno u Boršičanky v Havířově. Stojim si tak na parkovisti a cekam az bude pizza a dojela starsi pipina v pidi aute a pri vystupovani mi 3 prastila do auta, ale rány to byly poradné, az jsem si myslel, ze to dela schvalne. Evidentne ji to bylo fuk, ikdyz jsem vystoupil a zdrbal ji, jestli to mysli vazne, tak jen pokrcila rameny a "hmm, pardon...". Asi ji rodice v mladi malo cepovali
Prosim, nezne pohlavi a "starsi mamlasy" sveta, davejte vetsi pozor pri rizeni, nic vam to neudela